Karaman'daki organize uyuşturucu şantaj ve fuhuş örgütü operasyonunda yakalananlardan 9'u daha tutuklandı

Karaman'daki organize uyuşturucu şantaj ve fuhuş örgütü operasyonunda yakalananlardan 9'u daha tutuklandı

Konya Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği eş zamanlı operasyonla Karaman'da organize suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan 10'u kadın 41 şüpheliden 9'u daha tutuklandı. Diğer 17 zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor

Karaman'da Konya Özel Harekat polisinin de katkılarıyla 550 polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan şüphelilerden 9'u daha tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden 11'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer 17 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Operasyon

Karaman'da 16 Ocak'ta, Konya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği ve 550 polisin katılımıyla 36 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 10'u kadın 41 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen şüphelilerin, uyuşturucuya alıştırdıkları kadınlara, görüntülerini de çekerek, şantajla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülmüştü.

Dün adliyeye sevk edilen zanlılardan 11'i, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanmış, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.