Karaman'da "yeni dünya düzeni" konferansı

Karaman'da "yeni dünya düzeni" konferansı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Araştırmacılar Topluluğu "Yeni Dünya Düzeninin İnşasında Türkiye'nin Rolü Karaman'ın...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Araştırmacılar Topluluğu "Yeni Dünya Düzeninin İnşasında Türkiye'nin Rolü Karaman'ın Geleceği" konulu konferans düzenledi.

Anka Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Hakan Sağlam, KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta, yeni bir dünya düzeninin kurulduğunu söyledi.

Ekonomisi ve yatırımlarıyla yeni bir Türkiye’nin kurulduğunu ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

"Atlantik'in diğer kısmında her şey birbirine girmiş durumda, Avrupa Birliği'nde İngiltere birlikten çıktı. Avrupa’ya baktığımız zaman bir sürü sıkıntı var. İşsizlik hat safhada. Ama bu coğrafyaya baktığımız da gittikçe büyüyen güçlenen ve dikkatleri üzerine çeken bir Türkiye var. Büyüyen Türkiye’nin oluşmasında bu güne gelmesinde etkili olan bazı kişiler var. Bugün tarih yazılıyor. Bundan 10 sene sonra bugünlere baktığımızda 'biz çağın değiştiğini görmüşüz, ama o gün farkında değilmişiz' diyeceğiz. İki tane lider var. Bu coğrafyanın tamamını ve dünyanın geri kalan bölgelerini şekillendiriyor. Bunlardan bir tanesi Sayın Erdoğan ve diğeri de Putin'dir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :