Karaman'da üst geçit çalışmaları

Karaman'da üst geçit çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesince Siyahser ile Beyazkent mahalleleri arasında yapılması planlanan üst geçit için çalışmalar başladı....

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesince Siyahser ile Beyazkent mahalleleri arasında yapılması planlanan üst geçit için çalışmalar başladı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, Siyahser ve Beyazkent mahallelerini birbirine bağlayacak üst geçit sayesinde bölgedeki yaya ulaşımının daha güvenli bir hale geleceğini belirtti.

Üst geçide Selçuklu motifleri yerleştirileceğini ifade eden Çalışkan, "Siyahser ve Beyazkent Mahallelerimiz arasındaki yaya trafiğini sağlamak ve daha güvenli hale getirmek için projelendirdiğimiz üst geçitte çalışmalarımıza başladı. Üst geçit sayesinde özellikle bu bölgede bulunan Siyahser İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerimiz, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde geçiş imkanına kavuşacaklar. Üst geçit çalışmalarımızın dahilinde yine bu yol üzerinde bulunan yamaçlarımızı da Selçuklu motifini içeren prekastlar yerleştirmek sureti ile daha modern bir hale getireceğiz." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler