Karaman'da şüpheli ölüm! KOAH hastası Adnan Dura kanlar içinde bulundu

Karaman'da şüpheli ölüm! KOAH hastası Adnan Dura kanlar içinde bulundu

Karaman'da 57 yaşındaki KOAH hastası Adnan Dura, eşi tarafından evin tuvaletinde kanlar içinde ölü bulundu. Elinde kesikler ile göğsünde bıçak darbesi olan Dura'nın kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsi sonrasında netlik kazanacak.

Karaman'da KOAH hastası Adnan Dura, eşi tarafından evin tuvaletinde kanlar içinde yatar vaziyette ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde Abbas Mahallesi 342. Sokak’ta bulunan 2 katlı binanın 2’nci katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işten dönen Adnan Dura'nın (57) eşi kocasının kapıyı açmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak eve girdi.

Eşini kanlar içinde gören kadın büyük şok yaşadı

Odaları kontrol eden kadın, KOAH hastası olan kocasını tuvalette kanlar içerisinde yatar vaziyette görünce hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi yaptığı kontrolde Dura’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayı duyarak gelen Dura’nın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Dura’nın cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elinde kesikler ile göğsünde bıçak darbesi olan Dura'nın kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsi sonrasında netlik kazanacak.

aw428226-01.jpg

aw428226-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.