Karaman'da silahla vurulan 17 yaşındaki gencin çenesi parçalandı! Kuzeni gözaltına alındı

Karaman'da 17 yaşındaki kuzenlerin silahla oyunu kanlı bitti. İddiaya göre iş yerinde pompalı tüfekle şakalaşırken kazara ateş alması sonucu amcasının oğlunu vurdu. Çenesi parçalanan genç hastaneye kaldırılırken, diğeri de gözaltına alındı

Karaman'da 17 yaşındaki Melih Y. iş yerinde kuzeniyle şakalaşırken kazara ateş alan pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Çenesinin parçalandığı öğrenilen genç hastaneye kaldırılırken, amca oğlu ise karakola götürüldü.

İŞ YERİNDE SİLAHLA OYUN ACI BİTTİ

Olay, akşam saatlerinde Karaman'ın Kirişçi Mahallesi İbrahim Baran Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde yaşandı. İddiaya göre, kuzenler Melih U. (17) ile Muhammet U. (17), işyerinde pompalı tüfek ile şakalaşmaya başladı.

ÇENESİNDEN VURULDU

Bu sırada Muhammet U.'nun elindeki tüfek biranda ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar Muhammet U.'nun amcasının oğlu Melih U.'nun çenesine isabet ederek parçaladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tedavi altına alınan Melih U.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan sonra Muhammet U., polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

u.jpguu.jpguuu.jpguuuu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.