Karaman'da şehit ve gazi ailelerine iftar

Karaman'da şehit ve gazi ailelerine iftar

Karaman İl Jandarma Komutanlığınca şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi

KARAMAN (AA) - Karaman İl Jandarma Komutanlığınca şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Polisevinde düzenlenen programda, ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun olduğu ay olduğunu söyledi.
Kılınan teravih namazlarının okunan Kur’anların ve tutulan oruçlarıyla bu ayın başından sonuna kadar rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Bu ayda şehitlerimiz için çok çok dua edeceğiz. Kaybettiğimiz yakınlarımız için, ülkemizin birlik ve beraberliği için ve bu terör belasından kurtulması için hep beraber dua edeceğiz. Sizlere şunu ifade etmek istiyorum. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman başımızın üstünde yeri var. Sizler en sevdiklerinizi, evlatlarınızı, kardeşlerinizi, eşlerinizi bu vatanın birliği beraberliği ve bekası için feda ettiniz ve onları şehit olarak verdiniz. Sizin acınız bizim acımız. Sizlerin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Biz Devlet olarak her zaman sizin yanınızdayız, devletimizin bütün kapıları hepiniz için ardına kadar açıktır."
İftar programı, jandarma tanıtım filminin izlenmesi ve fotoğraf sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler