Karaman’da olaylı gece! Otomobilden kurşun yağdı 6 yaralı

Karaman'da bir otomobilden tabanca ve tüfeklerle rastgele sıkılan kurşunlar kafe önünde oturan vatandaşlara isabet etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi özel araçla hastaneye gitti. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı

Karaman'da akşam saatlerinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir otomobilden silahla rast gele açılan ateş sonucu kafe önünde oturan 6 kişi yaralanarak hastanelik oldu. Polis ekipleri saldırganların peşinde.

TABANCA VE TÜFEKLERLE RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Karaman'ın Tabduk Emre Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobilden tabanca ve tüfeklerle rastgele ateş açıldı.

6 KİŞİ YARALANDI

Açılan ateş sonucu kafe önünde oturan A.B.C., S.S., N.G., Ö.F.M., O.K. ve Y.K. isimli şahıslar vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralılar, özel araçla gittikleri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

POLİS EKİPLERİ SALDIRGANLARI ARIYOR

Polis, olayın yaşandığı kafe önünde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.