Karaman'da korkutan gece! 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yıldırım düştü

Karaman'da korkutan gece! 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yıldırım düştü

Karaman’da 112 Acil Çağrı Merkezi binasına yıldırım düştü. Valilikten yapılan açıklamada, olayda yaralanan olmadığı, ancak sistemlerin kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, 00:15 itibariyle arızanın giderildiği duyuruldu

Karaman’da kuvvetli yağışla birlikte şiddetli gök gürültüleri ve şimşekler etkili oldu. Akşam saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi binasına yıldırım düştü. Olayda yaralanan olmazken, sistemler kullanılamaz hale geldi

Karaman’da kuvvetli sağanak yağışla birlikte bir çok cadde ve alt geçit adeta göle döndü. Gök gürültüsü ve şimşeklerin art arda geldiği Karaman'da polis, ambulans, itfaiye acil çağrılarının ulaştığı 112 Acil Çağrı Merkezi binasına yıldırım düştü.

Karaman Valiliği sosyal medya hesaplarından, “Valiliğimiz 112 Acil Çağrı Merkezine yıldırım düşmesi nedeniyle geçici olarak hizmet dışı olup, vatandaşlarımızın acil durumlarda itfaiye 213 11 11 veya 226 40  00 numaradan iletişim sağlanacak. Ambulans için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 226 30 00 nolu telefonu aranabilecektir” paylaşımı yapıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan bir diğer duyuruda ise, "Valiliğimiz 112 Acil Çağrı Merkezine yıldırım düşmesi nedeniyle geçici olarak hizmet dışı kalan 112 Acil Çağrı Merkezindeki arıza giderilerek saat 00.15 itibariyle hizmet vermeye başlamıştır. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.