Karaman’da korkunç olay! Silahlı saldırgan 2 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi kalbinden vurarak ağır yaraladı

Karaman'da bir kişiyi kalbinden vurarak ağır yaralayan silahlı saldırgan yakalanında 2 kişiyi daha öldürdüğünü itiraf etti. Saldırganın verdiği adrese giden ekipler 2 kişiyi kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu

Karaman'da silahlı saldırgan 2 kişiyi öldürdükten sonra, 1 kişiyi de kalbinden vurarak ağır yaraladı. Yakalanan şahsın verdiği adreste kanlar içinde iki ceset bulundu.

PARKTA BİR KİŞİYİ KALBİNDEN VURDU

Olay, akşam saatlerinde Karaman'In Urgan Mahallesi Taşocakları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, A.Z. isimli kişi henüz bilinmeyen bir nedenle Alparslan Türkeş Parkı'nda bir kişiyi tabanca ile kalbinden vurarak ağır yaraladı.

YAKALANINCA 2 CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olaydan sonra kaçan zanlı, polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlının polise verdiği ilk ifadesinde 2 kişiyi daha vurarak öldürdüğünü söylemesi üzerine ekipler şahsın verdiği adrese gitti.

Urgan Mahallesi'ne Taşocakları mevkiine giden ekipler 2 kişiyi kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu. Sağlık ekibi yaptığı kontrolde iki şahsın da hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis olay yerinde geniş güvenlik tedbiri aldı. Saldırgan, ölen ve yaralananların kimlikleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.