Karaman’da kaza! Kamyonetle çarpışan işçi midibüsü binaya çarptı! Çok sayıda yaralı var

Karaman’da geç saatlerde kamyonet ile çarpışan işçi midibüsü savrularak evin bahçesine girdi. Duvara çarparak durabilen işçi servisinde 12 işçi yaralandı

Karaman’da kamyonet ile çarpışan işçi midibüsünün bir evin bahçesine dalarak duvara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Kaza, gece saat 23.30 sıralarında Karaman'ın Beyazkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bisküvi fabrikası işçilerini taşıyan Mevlüt A. yönetimindeki 70 ABC 107 plakalı işçi midibüsü ile Abdulkerim B. idaresindeki 70 BA 754 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı.

aw749659-02.jpg

SAVRULAN MİDİBÜS EVİN DUVARINA ÇARPTI

Kazada kontrolden çıkan işçi midibüsü 2 katılı müstakil evin bahçesine girdikten sonra binaya çarparak durabildi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

aw749659-03.jpg

12 İŞÇİ YARALANDI

Kazada işçi midibüsünde bulunan 12 işçi yaralandı. Yaralı işçiler ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanede tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

aw749659-01.jpgaw749659-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.