Karaman'da kaybolan 15 yaşındaki çocuk

Karaman'da kaybolan 15 yaşındaki çocuk

Ayrancı ilçesinde 40 gün önce kaybolan ve dün cesedi bulunan 15 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, 40 gün önce avlanmak için evinden ayrılan ve dün cesedi bulunan 15 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi.

Karaman Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından İbrahim Tok'un (15) cenazesi, helallik alınması için Yarıkkuyu köyündeki baba evine getirildi. Bu sırada gözyaşı döken anne Ünzile ve baba Rahmi Tok, yakınları tarafından teselli edildi.

Omuzlara alınarak köy meydanına götürülen çocuğun cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, daire müdürleri, Tok ailesi ve yakınları ile köylüler katıldı.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 23 Ocak'ta avlanmaya gideceğini söyleyerek Yarıkkuyu köyündeki evinden ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un ailesi, durumu jandarmaya bildirmiş, AFAD, UMKE, Jandarma ekipleri ve vatandaşlar, iz takip köpeği yardımıyla yaptıkları aramalarda, Tok'a ulaşamamıştı.

Çocuğun cesedi, dün merkeze Bağlı Taşkale köyü Kızıllarağini mahallesi kırsalında koyun güden çobanlar tarafından bulunmuştu.

Karaman'da kaybolan 15 yaşındaki çocuk

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :