Karaman'da işçi ve emekli konutlarında çalışmalar sürüyor

Karaman'da işçi ve emekli konutlarında çalışmalar sürüyor

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen işçi ve emekli konutlarında çalışmaların...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen işçi ve emekli konutlarında çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
Başkan Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, konut projeleri kapsamında bin 426 konutun yapılacağını belirtti.
Kaba yapısı büyük oranda tamamlanan konut projelerinin 2017 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"Belediyemiz ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirdiğimiz toplu konut projeleri sayesinde Karaman'da her bütçeye uygun her kesimden vatandaşımız ev sahibi olmaya devam ediyor. Çalışmaları devam eden bin 426 konutun 400 adeti emekli vatandaşlarımız için yapılıyor. Bu 400 konutun hak sahipleri 2016 Şubat ayında yapılan kura çekilişi sonucunda belirlenmişti. 1. etap işçi konutlarında 428, 2. etap işçi konutlarında ise 598 konut yapılıyor. Bu konut projeleri içerisinde 32 derslikli ilköğretim okulu, cami ve ticaret merkezi de bulunuyor. İnşallah 2017 yılı içerisinde bütün bu konutlar tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :