Karaman'da belediye çalışmaları

Karaman'da belediye çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kent merkezinde yapımı devam eden Sanayi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.Çalışkan,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kent merkezinde yapımı devam eden Sanayi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Çalışkan, burada yaptığı açıklamada, Karaman Belediyesinin şehir içi ulaşımı rahatlatmak adına projelendirerek yapımına başladığı kavşak projesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek adına yatırımlara devam ettiklerini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Alparslan Türkeş Bulvarı, İbrahim Öktem Caddesi, Atatürk Caddesi gibi şehrimizin en önemli caddelerinin birleşme noktasında bulunan kavşak üzerinde yoğun bir trafik akışı bulunmakta. Bu yoğunluktan dolayı araçların sık sık karşılaşmaları nedeni ile zaman zaman istenmeyen kazalar meydana gelmekte idi. Çalışmalarının tamamlanarak kavşağın trafiğe açılması ile bu sorunu ortadan kaldırmış olacak. İnşallah Sanayi Köprülü Kavşağı'nı bu yıl sonunda Karaman'ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz."

Karaman'da belediye çalışmaları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :