Karaman'da alt geçit çalışmaları

Karaman'da alt geçit çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Larende alt geçit çalışmasında incelemelerde bulundu. Çalışkan, Larende...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Larende alt geçit çalışmasında incelemelerde bulundu.

Çalışkan, Larende Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, çift şeritli gidiş ve gelişin sağlanacağı alt geçidin bu yıl içinde hizmete açılacağını belirtti.

Larende alt geçidinin tamamlanmasıyla geçidin diğer tarafında kalan mahallelere katkı sunacağını aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bu proje, tren yolunun diğer tarafında kalan mahallelerimizi kısa sürede şehrin en cazibeli bölgelerinden birisi haline getirecek. Larende ve Sümer mahalleleri, çift şeritli gidiş ve gelişin sağlanacağı alt geçit ile şehir merkezine bağlanacak. Alt geçit çalışması stadyum önünden başlayarak, 100. Yıl Caddesi ve tren yolunun altından geçerek Abdullah Sabri Ülgen Caddesi'ne çıkacak şekilde inşa ediliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :