Karaman ve Konya'daki uyuşturucu baskınlarında yakalanan 9 zanlıdan 6'sı tutuklandı! 1 kişiye ev hapsi verildi

Karaman ve Konya'daki uyuşturucu baskınlarında yakalanan 9 zanlıdan 6'sı tutuklandı! 1 kişiye ev hapsi verildi

Karaman ve Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı şafak operasyonunda gözaltına alınan 9 zanlıdan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişiye ise ev hapsi verildi

Karaman ve Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda gözaltına alınan 9 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik Karaman merkez ile Konya'da eş zamanlı operasyon yaptı.

Şafak vakti yapılan operasyonda 9 kişi evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 kişiye de ev hapsi verildi.

EVLERİNDE YAPILAN ARAMADA UYUŞTURUCU VE SİLAH ÇIKMIŞTI

Operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 50 gram esrar, 100 gram metamfetamin, 15 gram bonzai, 377 adet reçeteye tabi hap, 5 adet payp tabir edilen aparat, 1 adet hassas terazi, 3 adet bıçak ve 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.