Karaman Belediyesi'nden mezarlık düzenlemesi

Karaman Belediyesi'nden mezarlık düzenlemesi

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Kazalpa Mezarlığında yenileme ve çevre düzenlemesine devam ediyor. Karaman Belediye Başkanı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Kazalpa Mezarlığında yenileme ve çevre düzenlemesine devam ediyor.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, Çeltek Mahallesinde bulunan Kazalpa Mezarlığındaki düzenleme ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışkan, daha önce bakımsız durumda bulunan mezarlıkta yürüyüş yollarının tamamlandığını, çeşmelerin değiştirildiği, defin yerlerinin açıldığını ve mezarlığın kullanılamaz durumda olan duvarının tamamen yenilendiğini belirtti.

Karaman Belediyesi’nin cenaze defin ve taziye hizmetlerinde ücretsiz hizmet verdiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Belediye olarak mezarlıklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle Mezarlıklar Müdürlüğümüzü kurarak cenaze işlerinde hizmetlerimizi geliştirdik. Yakınları vefat eden vatandaşlarımızla bu zor ve bir o kadar da telaşlı günlerinde hiç vakit kaybetmeden ilgili ekiplerimiz iletişime geçiyorlar. Onlara biraz olsun destek olmak adına talepleri doğrultusunda cenaze evinin önüne çadırlar kurup taziyeye gelen misafirlere ikramda bulunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :