Karaduman'dan kaldırımda yürürken kazada ölen Saadet Partili Bünyamin Özkan ve oğlu için taziye

Karaduman'dan kaldırımda yürürken kazada ölen Saadet Partili Bünyamin Özkan ve oğlu için taziye

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, bugün oğluyla beraber kaldırımda yürürken bir otomobilin çarpması nedeniyle vefat eden Saadet Partisi Konya Teşkilatından Bünyamin Özkan için taziyede bulundu

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, bugün oğluyla beraber kaldırımda yürürken bir otomobilin çarpması nedeniyle vefat eden Bünyamin Özkan'la ilgili taziyede bulundu.

Bugün Konya'nın Selçuklu İlçesi Hicaz Caddesi'nde kaldırımda yürürken bir otomobilin çarptığı Bünyamin (36) ile 5 yaşındaki oğlu Eymen Özkan'ın vefatının ardından Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Fedakarlığına ve davasına bağlılığına şahitlik ettiğimiz, Konya teşkilatımızdan kardeşimiz Bünyamin ÖZKAN’ın oğluyla birlikte trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet, makamı âlî olsun. Başımız sağolsun."

ekon-b7xeaeb3w.jpg

Bünyamin Özkan'ın acı bir kazayla vefatının ardından partililer ve sevenleri sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak taziyelerini iletti.

ekon-bzwkagmuyb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.