Karadeniz'den yeni bir müjde gelebilir

Karadeniz'den yeni bir müjde gelebilir

Amerikan Bloomberg ajansı gündeme bir iddia daha attı! Haberde, Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğalgaz rezervini yukarıya doğru revize edeceği iddia edildi

Türkiye'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz kaynağı keşfinin yukarıya doğru revize edileceği iddia edildi.

Amerikan Bloomberg ajansı, Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz sahasındaki rezerv miktarının, son açıklanandan daha fazla olacak şekilde revize edeceğini iddia etti.

Bloomberg ajansının haberine göre; yeni rezerv tahmininin gelecek hafta açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "daha fazlasını bekliyoruz" demişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ağustos'ta verdiği müjdenin ardından, bulguların daha büyük rezervlerin habercisi olduğunu söylemiş, Karadeniz gazını 2023 yılında kullanıma sunmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ağustos'ta yaptığı açıklamada cuma günü büyük bir müjde vereceklerini duyurmuş, 21 Ağustos'ta da "Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda'' demişti. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.