Karacan'ın STK ziyaretleri

Karacan'ın STK ziyaretleri

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sivil toplum kuruluşlarının katılımcı demokrasinin olmazsa...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sivil toplum kuruluşlarının katılımcı demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu belirtti.

Karacan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılay ve Anadolu Aslanları İş adamları Derneğine (ASKON) ziyarette bulunan Karacan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca ile bir araya geldi.

Harun Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada STK'ların önemine değinerek, "Katılımcı demokrasinin olmazsa olmazları STK’larımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için aynı zamanda yol haritamızı belirleyen görüşlerdir. Bu nedenle onlarla sürekli istişare içinde olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarının da katıldığı ziyaretlerde Yeşilay ve ASKON Genel Başkanlarına nazik karşılamaları için ayrı ayrı teşekkür eden Karacan, başkanlara günün anısına AK Partinin kurumsal plaketini takdim etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :