Kar yağışı Konya’ya öyle bir geliyor ki uydu görüntüleri bile üşütüyor

Kar yağışı Konya’ya öyle bir geliyor ki uydu görüntüleri bile üşütüyor

Soğuk günler yaşayan Konya’ya Meteoroloji’den kar haberi geldi. Balkanlar üzerinden gelen yağışlar şehri 1 gün boyunca ihya edecek gibi görünüyor. Kar yüklü bulutların Konya semalarından geçişi de heyecan veriyor. Konya hava durumu...

Uzun süredir yağışlara hasret kalan Konya için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Meteoroloji İşleri’nin internet sitesinde yayınlanan son tahminlere göre Konya’ya 18 Ocak Salı gününün ilk saatlerinden itibaren kar yağışı geliyor.

BALKANLARDAN GELİYOR

Türkiye’nin ilk olarak batı ve kuzeybatı kesimlerini etkisi altına alacak olan kar yağışı rüzgarla birlikte hızlı bir biçimde Salı gününün ilk saatlerinden itibaren etkisini gösterecek. Yine Salı gününün sabah saatlerinde Konya karlı bir sabaha uyanacak. Gün boyu devam etmesi beklenen kar yağışının batıdan doğuya devam etmesi tahminler arasında.

YAĞIŞ SONRASI HAVA YİNE SOĞUYOR

Konya’da özellikle yüksek kesimlere yoğun yağış bırakması beklenen bulutlar gün boyu yağışa devam edecek. Yağışın hemen ardından yani 19 Ocak Çarşamba gününün ilk saatlerinde ise Konya’da hava yine buz kesecek. Şehirde Çarşamba günü tahmin edilen hava sıcaklığı eksi 4 ila eksi 7 arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.