Kar yağışı beklenen Konya’da okullar tatil mi? (17 Mart 2022 Perşembe) Konya Valiliği'nin kararı takip edilecek

Kar yağışı beklenen Konya’da okullar tatil mi? (17 Mart 2022 Perşembe) Konya Valiliği'nin kararı takip edilecek

Kış mevsiminin uzatmalarını yaşayan Konya’da yeni gün için kar yağışı tahminleri yayınlandı. Meteoroloji, önceki gün vatandaşları uyardı ve ekipler de tüm hazırlıklarını yaptı. Peki, Konya’da okullar tatil olacak mı?

Yeni yıla verimli yağışlarla başlayan ve su kaynaklarını yüzde 50’den fazla doldurabilen Konya’ya yeni kar yağışı tahminleri yapıldı. Meteoroloji İşleri Konya’da havanın Pazar günü dâhil 4 gün boyunca 6 ila 8 derece arasında soğuyacağı uyarısında bulundu. Peki, 17 Mart 2022 Perşembe Konya’da okullar tatil olacak mı?

SICAKLIK YİNE DÜŞÜYOR

Cemrenin düşmesinin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen artı değerlere dönmeyen hava sıcaklığı Perşembe gününden itibaren eksi 4 derece olacak. Günü kar yağışıyla karşılayacak olan şehirde geceden itibaren kar yağışı bekleniyor.

KONYA VALİLİĞİ'NİN KARARI BEKLENECEK

Geçtiğimiz yağışlarda erken tatil kararı veren Konya Valiliği ve ilçe kaymakamlıklarının Meteoroloji tahminlerini değerlendirdikten sonra okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili bilgi paylaşması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum