Kar bulutları Konya’dan gidiyor! Yarın sabah sis var! Konya'ya 5 günden önce yağış yok

Kar bulutları Konya’dan gidiyor! Yarın sabah sis var! Konya'ya 5 günden önce yağış yok

Yağmur ve ardından kar yağışı alan Konya’da önümüzdeki günlerde herhangi bir yağış ihtimali görünmüyor. Şehir sakin kış günlerine girmeye hazırlanıyor. Konya’nın 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji İşleri Konya’yla ilgili son tahminlerini yayınladı. Özellikle şehir merkezinde ana arterlerde yoğun kar yağışına rağmen hiçbir sorun yaşanmayan Konya’da Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve ilçe belediyeleri sınavı kayıpsız geçti. Ekiplerin kırsal mahallelerde çalışmaları aralıksız sürüyor.

YOLLAR BİR BİR AÇILIYOR

Yoğun kar yağışı alan Konya’nın dün geceden itibaren bağlantı yollarında trafik durmuştu. Ekipler tipinin bittiği yolları araç trafiğine açmaya devam ediyor.

KONYA HAVA DURUMU

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre Konya’da önümüzdeki en az 5 gün yağış ihtimali görünmüyor. Şubat ayını ortalayan Konya’da 11 Şubat Cuma günü sabah saatlerinde nemden ötürü yoğun sis olayı bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları görüş mesafesi konusunda uyarıyor.

Memleket.com.tr editörünün Meteoroloji verilerinden derlediği 5 günlük Konya Hava Durumu Raporu şu şekilde:

12 Şubat Cumartesi günü Konya’da yine sis olayları görülecek. Hava sıcaklığı tahmini ise en düşük eksi 3, en yüksek 5 derece.

13 Şubat Pazar günü şehirde kısmen sis görülecek ve bunun ardından açacak güneş vatandaşın kar yorgunluğunu alıp götürecek. Hava sıcaklığı eksi 1’le 6 derece arasında olacak.

14 Şubat Pazartesi günü de Konya’da güneşle birlikte hava sıcaklığı eksi 4 ila 6 derece arasında olacak. Yüksek nem oranından ötürü hava sıcaklığı daha düşük seviyelerde hissedilebilir.

konya-5-gunluk-tahmin.jpg

Bu bilgilerin yanı sıra Konya’da 10 günden önce yağış ihtimali görünmüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.