Kapıyı söküp arkasına saklansa da polisin dikkatinden kaçamadı

Kapıyı söküp arkasına saklansa da polisin dikkatinden kaçamadı

İhbar üzerine bir derneğe düzenlenen kumar baskınında polisi de güldüren bir olay yaşandı. Kumarbazlardan biri baskında polise yakalanmamak için yerinden söktüğü mutfak kapısını odanın köşesine götürerek arkasına saklandı

Kırıkkale'de bir dernekte "kumar" oynayanlardan biri baskında polise yakalanmamak için yerinden söktüğü mutfak kapısını odanın köşesine götürerek arkasına saklandı. Covid-19 tedbirlerini ihlal eden 14 kişiye toplamda 87 bin 500 lira para cezası uygulandı.   

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ve İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, Yenidoğan Mahallesi'nde bir dernekte "kumar" oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, dışarıdan bakıldığında kapalı gibi görünen derneğe baskın yaptı. Okey taşlarıyla "kumar" oynayanlar, karanlık odalarda saklanmaya çalıştı. Bir süre sonra kapının açılmasıyla içeri giren ekipler, ışığı açınca odalarda saklanan kişileri tespit etti.  
 
Mutfak kapısını odanın köşesine götürüp arkasına saklandı 
Cezadan kurtulmak isteyen 1 kişide, söktüğü mutfak kapısını buzdolabının yanındaki boşluğa götürerek arkasına saklanmaya çalışması da polisin dikkatinden kaçmadı. Kapının arkasında yakayı ele verdi. Burada "kumar" oynayan kişilerin kimlikleri toplanarak GBT sorgulaması yapıldı. Korona virüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle de 14 kişiye 6 bin 250'şer liradan toplamda 87 bin bin 500 lira idari para cezası uygulandı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.