Kamyonet çöken yola düştü

Kamyonet çöken yola düştü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşanan yoğun yağışlar sonucu meydana gelen yol çökmesinde bir kamyonet tehlikeli bir durumla karşılaştı.

Doğu Akdeniz'de etkili olan yoğun yağışlar, Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Kurtderesi Mahallesi'nde bir kamyonetin tehlikeli bir durumla karşılaşmasına sebep oldu. Sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen yol çökmesi, seyir halinde olan Ford marka kamyonetin ani bir şekilde çukura düşmesine neden oldu.

Neyse ki, kaza sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, çukura düşen araç olay yerine gelen ekipler tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yağışların etkisiyle meydana gelen bu olay, sürücülere dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyarı niteliği taşıyor. Yol güvenliği açısından önemli olan bu tür durumlarda, yetkililerin hızla müdahale etmesi ve gerekli önlemleri alması gerekmekte.

Kamyonet çöken yola düştü

Kamyonet çöken yola düştü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.