Kamyona Çarpan Otobüs Alev Alev Yandı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Kamyona Çarpan Otobüs Alev Alev Yandı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Çorum-Merzifon karayolunda meydana gelen feci kazada, otobüsün kamyona çarpması sonucu yaşanan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Çorum-Merzifon karayolu 36. kilometresinde bugün yaşanan korkunç bir kazada, Çorum'dan Samsun'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, bir kamyona arkadan çarptı ve alev alev yandı.

Kazada, otobüsün içinde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Otobüsün sürücüsü Süleyman Ç.'nin yönetimindeki araç, Muharrem İ. idaresindeki kamyona çarparak alev aldı.

Bölgeye hızla sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeni henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ölenlerin kimlikleri tespit edildi

Ekipler tarafından yapılan incelemeler neticesinde kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de tespit edildi. Kazada otobüste kalan Eyüp Aşık ile Leyla Aşık Kaplan'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, Selahattin Erdoğan, Emre Tıraş, Oğuzhan Bul, Süleyman Çetintaş Abdullah Alataş'ın da yaralandığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.