Kamu işçilerini sevindirecek haber! İkramiye tarihleri Resmi Gazete'de

Kamu işçilerini sevindirecek haber! İkramiye tarihleri Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre kamu işçilerine bu yıl verilmesi gereken ikramiyenin ilk yarısı 23 Haziran'da, ikinci yarısı ise 18 Aralık tarihinde ödenecek.

Kamuda çalışan işçilere bu yıl verilmesi gereken ikramiyenin ilk yarısı 23 Haziran'da, ikinci yarısı ise 18 Aralık'ta ödenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre kamu işçilerine bu yıl verilmesi gereken ikramiyenin ilk yarısı 23 Haziran'da, ikinci yarısı ise 18 Aralık tarihinde ödenecek.

Resmi Gazete'deki kararda, "4/7/1956 tarihli ve 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere anılan kanunun 3. maddesine göre 2023 yılında verilecek ilave tediyenin birinci yarısının 23 Haziran 2023 diğer yarısının ise 18 Aralık 2023 tarihinde ödenmesine mezkur kanunun 3. ve 4. maddeleri gereğince karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.