Kamerunluların yüzünü Cansuyu güldürdü

Kamerunluların yüzünü Cansuyu güldürdü

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kurban organizasyonuyla binlerce Kamerunlu yoksula ulaştı- Cansuyu Kamerun Sorumlusu Narlı:- "Buradaki insanlar, 1 yıl boyunca et bulamamış, yiyememiş durumdalar. Ondan dolayı çok büyük bir ihtiyaç var. İnsanlar,

KAMERUN (AA) - Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Orta Afrika ülkesi Kamerun'un Kousseri kentindeki Müslümanlara Türkiye’den gönderilen kurban yardımlarını ulaştırdı. Heyet, kesilen hayvanlardan elde edilen etleri, ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Cansuyu Kamerun sorumlusu Safa Narlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fakir ve muhtaçlara yardım ulaştırmak için Kamerun'da olduklarını söyledi. Bayram namazının ardından kurban kesimine başladıklarını ifade eden Narlı, şöyle konuştu:

"Küçük cocuklar, yetimler, engelli kardeşlerimiz ve dul kadınlar da yardım yaptığımız kişiler içinde yer almaktalar. İnşallah kestiğimiz onlarca kurbanı burada parçalayıp ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Buradaki insanlar, 1 yıl boyunca et bulamamış, yiyememiş durumdalar. Ondan dolayı çok büyük bir ihtiyaç var. İnsanlar, Türkiye'nin kendilerine sağlamış olduğu bu destekten oldukça memnun."

Afrika'daki Müslümanları mutlu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini aktaran Narlı, yardımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :