Kamboçyalı Safiye gün ışığına kavuşacak

Kamboçyalı Safiye gün ışığına kavuşacak

Su kuyuları açmak için Kamboçya'da bulunan Cansuyu Derneği ekipleri, bir köyde karşılaştıkları gözleri görmeyen 3 yaşındaki Safiye'nin bütün masraflarını karşılayarak ameliyat edilmesini sağlayacak

İSTANBUL (AA) - Su kuyuları açmak için Kamboçya'da bulunan Cansuyu Derneği ekipleri, bir köyde karşılaştıkları gözleri görmeyen 3 yaşındaki Safiye'nin bütün masraflarını karşılayarak ameliyat edilmesini sağlayacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, su kuyusu açılışları ve yardım organizasyonları kapsamında Kamboçya'da çeşitli faaliyetler yürütülüyor.

Su kuyuları açmak için bu ülkede bulunan Cansuyu Derneği ekipleri, Kamboçyalı minik bir kızın hayatını değiştirdi.

Bir köyde karşılaştıkları ve sevmek için kucaklarına aldıkları 3 yaşındaki Safiye'nin görmediğini fark eden dernek görevlileri, yardım severlerin desteğiyle küçük kızın ameliyat edilmesini ve ışığa kavuşmasını sağlayacak.

- "Allah Türkiye'den razı olsun"

Derneğin Yurtdışı Sorumlusu Bayram Numan Köksal, Safiye'nin annesini, babasını, arkadaşlarını, köyünü, güzellikleri görmesi için yardımcı olacaklarını aileye ilettiklerini söyledi.

Köksal, o anki duyguyu, mutluluğu tarif etmenin imkansız olduğunu belirterek, küçük kız için hemen bir organizasyon yaptıklarını, hastaneyi ve ameliyat için bütün ödemeleri ayarladıklarını kaydetti.

Küçük kızın annesi de "Allah Türkiye'den razı olsun, korusun, gücüne güç katsın, Cansuyu Derneği'nden ve tüm bağışçılarından razı olsun" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :