Kalp krizi geçiren İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç hayatını kaybetti

Bingöl’ün Solhan İlçesi Emniyet Müdürü Halil Koç, köy ziyareti dönüşü aniden fenalaştı. Kalp krizi geçiren Koç, kaldırıldığı hastanede 50 yaşında yaşamını yitirdi. Halil Koç, daha önce İstanbul, Erzurum, Edirne, Osmaniye görev yapmıştı

Bingöl’ün Solhan İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Edinilen bilgilere göre, Bingöl’ün Solhan İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç (50) ilçeye bağlı Elmasırtı köyünü ziyareti sonrası dönüş yolunda aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Koç, Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARIN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Koç için yarın cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

1994 Polis Akademisi mezunu olan Koç, ilk görev yeri İstanbul’da komiser yardımcısı olarak göreve başladı. İstanbul, Erzurum, Edirne, Osmaniye ve son olarak yapılan atamayla Bingöl’ün Solhan ilçesine ikinci sınıf emniyet müdürü olarak atanan Emniyet Müdürü Halil Koç evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.