Kalın'dan Konya açıklaması! Provokasyonlara karşı uyardı

Kalın'dan Konya açıklaması! Provokasyonlara karşı uyardı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Konya'da 7 kişinin katledildiği olayla ilgili açıklamasında, "Bu elim hadise üzerinden yapılan provokasyonlara karşı birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi

Konya Hasanköy'de bugün akşam saatlerinde 7 kişinin katledildiği olay ülke gündemine bomba gibi düşerken, sosyal medya paylaşımları ve HDP'nin açıklamaları olayın Türk/Kürt çatışması şeklinde istismar edilmesine neden oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Konya'da yaşanan hunharca saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu elim hadise üzerinden yapılan provokasyonlara karşı birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi.

Sözcü İbrahim Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Konya'da yaşanan hunharca saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Olay çok yönlü araştırılıyor. Failler yakalanacak ve adaletin önüne çıkartılacaktır. Bu elim hadise üzerinden yapılan provokasyonlara karşı birlik ve beraberlik içinde olacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.