KalDer'in yeni Başkanı Yılmaz Bayraktar oldu

KalDer'in yeni Başkanı Yılmaz Bayraktar oldu

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yılmaz Bayraktar seçildi.Dernek açıklamasına göre, KalDer'in 27. Olağan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yılmaz Bayraktar seçildi.

Dernek açıklamasına göre, KalDer'in 27. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul kapsamında KalDer Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yılmaz Bayraktar seçilirken, Görgün Özdemir ve Bilal Aslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

KalDer'in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ali Çalışkan, Barış Arat, Bilal Aslan, Cem Haydar Bektaş, Devrim Çubukçu, Erdal Elbay, Fügen Toksü, Görgün Özdemir, Emin Direkçi, Fahir Altan, Mutlu Ocak, Necip Özçer, Nurettin Türkoğlu, Orhan Ünal, Pınar Kalay, Sami Boydak, Seçil Koç Doğan, Sedat Soybay, Steven Young ve Prof. Dr. Şule Kut."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yılmaz Bayraktar, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin önde gelen bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu başkanı seçilmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Kalite gönüllülerinin arasında yer almanın bir ayrıcalık olduğuna yürekten inanıyorum. Kişisel önceliklerimizi belirlerken, toplumsal yararı ön plana çıkartabilmemiz gerekiyor. KalDer'in misyonunu daha ileri bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Yeni çalışma döneminde ülkemizin çok önemli kuruluşlarının temsili ve katkısıyla hazırladığımız etkin projelerle değer yaratmaya, düşünce ve yaşam kalitesini artırmaya odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte üye ve paydaşlarımızdan daha etkin ve yapıcı katkılarını bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :