Kahramankazan'da STK'lardan "evet"e destek

Kahramankazan'da STK'lardan "evet"e destek

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde faaliyet gösteren 12 sivil toplum kuruluşu, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde faaliyet gösteren 12 sivil toplum kuruluşu, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için "evet" oyuna desteğini açıkladı.

İlim Yayma Cemiyeti Kazan Şubesinin öncülüğünde bir araya gelen, Memur-Sen, Eğitim Bir Sen, Diyanet-Sen, Ben Bir Sen, Büro Memur-Sen, Sağlık Sen, Bayındır Sen, Toç Bir Sen, Genç Memur Sen, Kahramankazan Önder İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği ile Kahramankazan Fazilet Derneği üyeleri adına açıklama yapan İlim Yayma Cemiyeti Kazan Şubesi Başkanı Ahmet Göktaş, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında Kahramankazan'dan daha çok destek çıkması için ilçede faaliyet gösteren diğer STK'larla bir araya geldiklerini söyledi.

Anayasa değişikliğini makul bir düzenleme olarak gördüklerini dile getiren Göktaş, "Bütün bu siyaset dışı yaklaşımları milli iradeye aykırı bakışları ortadan kaldıran yürütme erkinin doğrudan sandıkta ve doğrudan millet tarafından belirlenmesine evet diyoruz. Anayasa değişikliğine karşı çıkanların niçin karşı çıktıklarını hissediyor ve inadına 'evet' diyoruz." dedi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :