Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.Akçay, mesajında, kalplerin yumuşadığı bu...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Akçay, mesajında, kalplerin yumuşadığı bu mübarek ramazan ayında hiç şüphe yok ki yardımlaşma duygularının pekiştiğini belirtti.

Bu duyguların Ramazan bayramı sevinci ile bir kat daha artarak devam etmesi temennisinde bulunan Akçay, şunları kaydetti:

"İnsanlara erdem ve olgunluk kazandıran, sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ramazan ayının akabinde İslam alemi olarak beklediğimiz Ramazan Bayramı, sevgi, kardeşlik ve barışın yoğun olarak yaşandığı, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal günlerdir. Bu özel günlerde, sevdiklerimizle vakit geçirmek, büyüklerimizi, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmek, ebediyete intikal eden yakınlarımızı yad etmek, aramızdaki kırgınlıkları gidermek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin sosyal barışını sağlamak ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum. Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek Ramazan bayramını en kalbi duygularımla selamlıyor, şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine bir kez daha sabır ve metanet diliyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :