Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetin, mesajında, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Hain terör eylemlerinin Türkiye'nin yükselişine ve milletin daha da kenetlenmesine engel olamayacağını vurgulayan Çetin, "Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için güzel bir fırsattır." ifadelerini kullandı.

Çetin, bayram coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularla, hemşehrilerle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmek gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle terör eylemleriyle etrafımızdaki ateşi ülkemize taşımak isteyen hain terör örgütlerinin kalleş planları, canlarımızı hayattan koparıyor. Hiçbir insani ve ahlaki değer tanımayan cinayet şebekeleri, masum sivillerimizi, askerimizi, polisimizi, korucumuzu şehit ediyor, acımızı çoğaltıyor. Mübarek Ramazan Bayramı'nın güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :