Kadınhanı'nda Şivlilik coşkulu geçti

Kadınhanı'nda Şivlilik coşkulu geçti

Konya'da mübarek 3 ayların gelişinin heyecanla kutlandığı Şivlilik, Kadınhanı ilçesinde renkli görüntülere neden oldu. Kapı kapı dolaşan çocuklar büyüklerinin Regaip Kandilini kutlayarak şivlilik topladı

Konya ve ilçelerinde her yıl 3 ayların başlangıcında geleneksel hale gelen ‘Şivlilik’ bu yıl da bembeyaz bereketle heyecanla Kadınhanı ilçesinde de yaşandı.

Çocukların, kapı kapı dolaşarak büyüklerinin kandilini tebrik ettiği ve kendilerine verilen ikramlardan topladığı ‘Şivlilik’ ile çocuklar ilçeye neşe kattı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem de çocuklara hediyeler vererek sevindirdi. Mehmet Badem, "Kadınhan'ında her 3 ayların başlangıcında bu güzellikleri çocuklarımızla hep birlikte coşku ile yaşıyoruz. Kadınhanı Belediyesi olarak ilçemizin farklı noktalarında çocuklar için hazırlanan şivlilik dağıtımımızı bu yıl da gerçekleştirdik" dedi.

k.jpg

kk.jpg

kkk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.