Kadınhanı'nda dev dönüşüm başlıyor

Kadınhanı'nda dev dönüşüm başlıyor

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde gerçekleştirilen büyük çaplı kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kadınhanı ilçesinde önemli bir kentsel dönüşüm projesine imza atmaya başladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreni, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

b1.jpg

Program öncesinde İçişleri Bakanı Yerlikaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve protokol mensupları, Ünveren Mahallesi'nde otobüsle ilçe halkını selamladılar.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, ilçenin çehresini değiştirecek önemli bir projenin temelini attıklarını belirterek, Başkan Altay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyük bir işe başladıklarını ifade ederek, "Böyle güzel bir işin temelini hemşerimiz, Kadınhanı'nın evladı olan değerli bakanımız Ali Yerlikaya ile birlikte atıyoruz" dedi.

b2.jpg

Altay, Kadınhanı'nda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmasının 31 bin metrekarelik alanda ve 391 milyon lira bedelle gerçekleştiğini vurgulayarak, "İlçelerde yaptığımız en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını Kadınhanı'nda yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise, AK Parti belediyeciliğinin hesap içerisinde olmadığını vurgulayarak, Kadınhanı'nın modern ve güvenli bir yapıya kavuşacağını belirtti. Yerlikaya, yeni başkan İrfan Karaca'nın da projeyi başarıyla tamamlayacağına inandığını ifade etti.

b3.jpg

Temel atma töreninde Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları da hazır bulundular. Dualar eşliğinde gerçekleşen törenle birlikte, Kadınhanı'nın Ünveren Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı başlatılmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.