Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri İstişare Toplantısı

Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri İstişare Toplantısı

Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşen toplantıda hem belediye yönetimi hem de siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri fikir alışverişinde bulundu

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesince bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri İstişare Toplantısı"nda hem belediye yönetimi hem de siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

Estergon Kalesindeki toplantıda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak’ın yanı sıra, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Keçiören Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Başkanı Ayten Aydın, Keçiören Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri ve STK’ların kadın temsilcileri katıldı.

Hem belediyenin hem de STK’ların yaptığı hizmetlerin anlatıldığı toplantıda, daha iyi hizmetlerin yapılabilmesi için görüş ve öneriler dile getirildi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak, kadınlara fırsat verilmesi halinde birçok başarıya imza atacaklarını ifade etti.

STK’ların belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Ak, “Sizlerin belediyemizin çalışmalarını nasıl gördüğünüz, bizlere neler önermek istediğinizi öğrenmek istiyoruz. Daha iyi hizmet için çıkacak önerileri dikkatle takip edeceğiz" dedi..

Ak, Türkiye’nin gönül coğrafyası içerisinde yer alan bütün ülkelerle güçlü ilişkileri olduğuna vurgu yaparak, "Keçiören’de yapılacak hizmetler bütün kardeşlerimizi yakından ilgilendiriyor. Önde ve öncü belediyeyiz. STK temsilcilerimizin birçoğu da önde ve öncü. Hep birlikte yüzümüzü güldürecek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

- "Kadın olarak bizlere düşen görevler çok fazla"

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Varol ise siyasi partilerin de gönüllük esasına dayanan birer sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizerek, “Kadın olarak bizlere düşen görevler çok fazla. Bizler anne olarak çocuk yetiştiriyoruz. Çocuklar iyi yetişirse, toplum sağlıklı olur, sağlıklı nesiller sağlıklı toplumları oluşturur." ifadelerini kullandı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :