Kadın muhtarlar Bursa'da buluşacak

Kadın muhtarlar Bursa'da buluşacak

Bursa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Kadın Muhtarlar Buluşması" etkinliği kapsamında 200 kadın muhtar bir araya gelecek

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Kadın Muhtarlar Buluşması" etkinliğinde, 200 kadın muhtar Bursa'da ağırlanacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında, kadın muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kabulünün ardından yönetim kurulu ve istişare toplantısı yapacak.

Kıbrıs Muhtarlar Federasyonu ile Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kollarına üye 23 ilden gelecek 200 muhtarın katılım sağlayacağı etkinlik, 8 Mart Çarşamba günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezindeki Uludağ Salonu'nda gerçekleştirilecek "Ekonomide Kadın Girişimciler" konulu panel ile devam edecek.

KOSGEB Uzmanı Yerkan Güven'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele, İtalya Fahri Konsolosu ve Dünya İtalya Fahri Konsoloslar Federasyonu (UCOİM) Başkanı Oya İzmirli, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkan Yardımcısı Semra Baykan ve girişimci iş kadını Hatice Koloğlu, konuşma yapacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :