Kadın Güreş Milli Takımı kampta

Kadın Güreş Milli Takımı kampta

- Ukrayna, Bulgaristan, Romanya ve Azerbaycan kadın milli takımlarının da bulunduğu ortak kamp, 25 Mayıs'a kadar sürecek


ANKARA (AA) - Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda takım halinde üçüncülük elde eden Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Oyunları için Bulgaristan'da kamp yapıyor.

Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Belmeken kentindeki ortak kampa son Avrupa şampiyonu Ukrayna’nın yanı sıra Bulgaristan, Romanya ve Azerbaycan kadın milli takımları da katılıyor.

Milli Takım Teknik Direktörü Efrahim Kahraman, kampın oldukça verimli geçtiğini belirterek "Son Avrupa Şampiyonasında takım halinde üçüncü olarak çıkışımızı sürdürdük. Şimdi önümüzde Avrupa Oyunları var." dedi.

Ortak kampın çok önemli olduğunu vurgulayan Kahraman, "Burada kadın güreşinde söz sahibi ülkelerin milli takımları var. Milli takım olarak biz de dünyanın en başarılı ülkelerinden biri haline geldik." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye 25 Mayıs Cumartesi günü dönecek milli takımda sporcular Evin Demirhan, Zeynep Yetgil, Bediha Gün, Elif Yanık, Aynur Erge, Aslı Tuğcu, Buse Tosun ve Yasemin adar bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :