Kadın boksörler Kastamonu'da kampa girdi

Kadın boksörler Kastamonu'da kampa girdi

- Kadın Milli Boks Takımı, 20 sporcu ile hazırlıklarını sürdürüyor


KASTAMONU (AA) - Kadın Milli Boks Takımı, turnuva ve şampiyonalara hazırlık kapsamında Kastamonu'da kampa girdi.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen kampta 20 milli sporcu bulunuyor.

Kadın Milli Boks Takımı Teknik Direktörü Cahit Süme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yılı en iyi şekilde geçirmek istediklerini söyledi.

Kampın 10 Eylül'e kadar süreceğini belirten Süme, "11-15 Eylül tarihlerinde İstanbul'da Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası gerçekleştirilecek. Çalışmalarımızın önceliği bu turnuva olacak. Güzel bir hazırlık dönemi geçirip turnuvada önemli başarılara imza atmak istiyoruz." dedi.

Kasım ayında yapılacak Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nın kendileri açısından çok önemli olduğuna işaret eden Süme, "5-22 Kasım'da Hindistan'da Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası yapılacak. Bu şampiyonaya katılacak sporcularımızın maç tecrübesini artırmak istiyoruz. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, sporcularımızın performansını görmemiz açısından önemli bir tecrübe olacak. Bu turnuvaya dünyanın pek çok yerinden güçlü ve tecrübeli boksörler katılıyor. Dünya Şampiyonası açısından iyi bir hazırlık olacak." diye konuştu.

Kampın oldukça iyi gittiğini dile getiren Süme, "Sporcularımız uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Oldukça verimli bir kamp süreci oluyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :