Kadıköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Kadıköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı

İSTANBUL (AA) - Kadıköy Göztepe'de kimliği belirlenemeyen bir kişi yol kenarında lüks otomobilinin yanında bekleyen şahsa silahlı saldırıda bulundu....

İSTANBUL (AA) - Kadıköy Göztepe'de kimliği belirlenemeyen bir kişi yol kenarında lüks otomobilinin yanında bekleyen şahsa silahlı saldırıda bulundu. Saldırıya uğrayan şahıs ile olay sırasında kaldırımda yürüyen bir esnaf yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, isminin Cem G. olduğu öğrenilen ve 34 KHN 63 plakalı otomobiliyle Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde yol kenarında bekleyen kişi saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden yaya olarak uzaklaşırken Cem G., yaralandı. Bu arada olay sırasında kaldırımda yürüyen Hızır Kozoğlu isimli bir esnafın da seken kurşun nedeniyle yaralandığı öğrenildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı esnaf ambülansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Cem G. otomobiliyle özel bir hastaneye götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, silahlı şahsın peş peşe ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtığı kaydedildi. Polis, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu arada, iki kişinin yaralandığı saldırı güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde, zanlının koşarak gelmesi ve art arda ateş etmesi görülüyor. Zanlı daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Kadıköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :