Kabin amirine balonlu veda

Kabin amirine balonlu veda

THY'de kabin amirliği yapan Zeynep Konak için emeklilik öncesi son seferinde mesai arkadaşları ve yakınları tarafından Atatürk Havalimanında karşılama töreni yapıldı

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yollarında (THY) kabin amirliği yapan Zeynep Konak, emekli olmadan önceki son seferinin ardından, Atatürk Havalimanında çiçek ve balonlarla karşılandı.

Son seferinde THY'nin Havana-Karakas-İstanbul tarifeli uçağında görev yapan Konak, uçuşun ardından Dış Hatlar Geliş Terminalinde geldi.

Burada kendisini bekleyen mesai arkadaşları ve bazı yakınları, kabin amiri Konak'ı isminin harflerinden oluşan balonları uçurarak karşıladı. Emekli olan Konak'ı karşılama törenini terminalde bulunan yolcular da izleyerek, cep telefonuyla kaydetti.

- "Bir daha dünyaya gelsem yine bu işi yapardım"

Konak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998'den bu yana THY'de çalıştığını, emekli olmadan önceki son seferinde kendisi için böyle bir karşılama töreni yapıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

THY'nin çok büyük bir aile ve burada çalışmanın çok büyük ayrıcalık olduğunu ifade eden Konak, "Burada çalıştığım için çok mutluyum. Bir daha dünyaya gelsem yine bu şirkette, yine bu işi yapardım. Bütün arkadaşlarıma emniyetli, güler yüzlü ve güvenli uçuşlar diliyorum. Dualarım her zaman onlarla olacak. Ben de onların yanında olacağım." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :