Jandarma'nın KOM Daire Başkanı Tuğgeneral Akşit Vefat Etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Tuğgeneral Selami Akşit'in rahatsızlık sonucu vefat ettiğini duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Tuğgeneral Selami Akşit'in vefat ettiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, Akşit'in geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti.
Bakan Yerlikaya’dan Başsağlığı Mesajı
Bakan Yerlikaya, yayımladığı taziye mesajında, "Milletimizin başı sağ olsun. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanımız Tuğgeneral Selami Akşit geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir" ifadelerine yer verdi.
Türkiye'nin güvenlik ve organize suçlarla mücadele alanındaki önemli isimlerinden olan Tuğgeneral Akşit için, ailesine, Jandarma Teşkilatına ve Türk milletine başsağlığı dileklerini ileten Yerlikaya, "Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, Kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun" dedi. Akşit'in vefatı, Jandarma teşkilatında üzüntüyle karşılandı.
Kaynak:
