Jandarmadan Anneler Günü etkinliği

Jandarmadan Anneler Günü etkinliği

KONYA (AA) - Konya İl Jandarma Komutanlığınca, Anneler Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtıldı.Kule Site Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen...

KONYA (AA) - Konya İl Jandarma Komutanlığınca, Anneler Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtıldı.

Kule Site Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yaklaşık 20 jandarma personeliyle annelere çiçek dağıtan Konya İl Jandarma Komutanlığı Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Deniz Baytar, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin "Anneler Günü"nü kutladı.

Bu faaliyeti geçmiş yıllarda da yaptıklarını anlatan Baytar, "Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıtımı yapıyor, ulaşabildiğimiz annelerin "Anneler Günü"nü bu şekilde kutluyoruz. Daha çok anneye ulaşabilmek için yoğunluğu esas alarak Konya'nın en kalabalık alışveriş merkezlerinden birinde gerçekleştiriyoruz etkinliğimizi. Tüm annelerimizin bu özel gününü en candan dileklerimizle kutluyoruz." diye konuştu.

Astsubay Çavuş Şirin Çınar da anne adayı olduğunu, bu nedenle etkinliğe katılmanın kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade etti.

Bütün annelerin "Anneler Günü"nü kutlayan Çınar, "Önce anneyim, sonra jandarmayım. Çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Annelerimize fedakarlıkları dolayısıyla teşekkür ediyoruz." dedi.

Uzman Jandarma 4 Kademeli Çavuş Musa Elmalı ise çiçek takdim ettikleri kadınların yüzündeki tebessümü görünce mutlu olduklarını belirterek, "Fedakarlık, güzellik, sabır ve sevgi ne demek diye sorsalar 'annem' derim. Annelerimizi bir gün değil her gün çok seviyoruz. Bütün annelerimizin, şehit ve gazi annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :