Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü

Kırşehir'de tören düzenlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Anıt Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Kırşehir Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, konuşmasında, Jandarma Teşkilatı'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması ve kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletin takdirini kazandığını söyledi.

Bulut, "Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler, ulusumuzun bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bağını korumak ve daha da güçlendirmek azmindeyiz. Türk milletinin sonsuz güvenini kazanmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Garnizon Komutanı Bulut, başarılı jandarma personeline ödül verdi.

Törene Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, askeri personel ve daire müdürleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :