Jandarma, şehit polis için mevlit okuttu

Jandarma, şehit polis için mevlit okuttu

Muğla Jandarma Komutanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Çetin Sarıkaya ve diğer şehitler için mevlit okuttu, lokma döktürdü

MUĞLA (AA) - Muğla Jandarma Komutanlığınca İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Çetin Sarıkaya ve şehitler için mevlit okutuldu.

Kurşunlu Cami bahçesinde düzenlenen etkinliğe şehidin İl Jandarma Komutanlığında görev yapan kardeşi Uzman Jandarma 2. Kademeli Çavuş Metin Sarıkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu. İl Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından şehitler için dua edildi. Koçak, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Mevlit sonunda cami bahçesini dolduran katılımcılara İl jandarma Komutanlığı tarafından lokma ikram edildi.

Vatandaşlar ve programa katılan protokol üyeleri daha sonra şehit polis memuru Çetin Sarıkaya'nın kardeşi Metin Sarıkaya'ya taziyelerini iletti.

Programa Vali Vekili Kamil Köten, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç, Muğla Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Marmaris Sahil Güvenlik Komutanı Oğuz Bavbek, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bayram Akça, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, il müdürleri, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Program sonunda İl Jandarma Komutanlığında görevli komandolar ile Çevik Kuvvet polisleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :