İznik Akademi 16 Kasım'da açılacak

İznik Akademi 16 Kasım'da açılacak

BURSA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İznik İlçe Temsilciliğinin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve...

BURSA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İznik İlçe Temsilciliğinin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen'in ortaklığı ile hayata geçireceği İznik Akademi, 16 Kasım'da açılacak.

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamada, eğitime başlamaya hazırlanan İznik Akademi ile gençlerin, spor, kültür, kişisel gelişim, seyyah, fikir ve zanaat atölyelerinde eğitim görecekleri belirtildi.

İznik Akademi ile gençlerin, spor, kültür, fikri ve kişisel yönden gelişimine destek olunacağı, milli ve manevi gelişimlerini de önemseyen bir anlayış ile nitelikli, icat çıkarmaktan çekinmeyen bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunulacağı vurgulandı.

Konuyla ilgili açıklamalarına yer verilen TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, şunları ifade etti:

"Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği ailesi olarak bir yıldır sürdürmekte olduğumuz gençlik faaliyetlerimiz ilçemiz gençlerinin ve gönüllülerimizin aramıza katılımı ile hızla büyümeye devam ediyor. Farklı kesimlerden birçok genç ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bu yıl İznik Akademi ile gençlerimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Akademik eğitimlerin yanı sıra gençlerin birbiriyle kaynaşacağı ortamlar oluşturacağız. Bunların yanı sıra gençlerimiz Türkiye'nin farklı konularda söz sahibi olan siyasetçi, akademisyen ve uzmanlar ile bir araya gelecek, ülkenin gelecek tasavvurunu birinci ağızlardan dinleyecekler. Hem akademik eğitimler, hem birlik ve beraberliği pekiştirici etkinlikler hem de ülkenin vizyonunun anlatılacağı seminerler gerçekleşecek."

Açıklamada, İznik Akademi'nin açılış dersini, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un vereceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :