İzmir'den Erzincan'a uzanan kız kaçırma olayı kanlı bitti! Genç kız ağır yaralandı, aşık adam canına kıydı

İzmir'den Erzincan'a uzanan kız kaçırma olayı kanlı bitti! Genç kız ağır yaralandı, aşık adam canına kıydı

İzmir’de bir fabrikada çalışan K.Y. 5 yıldır ailesinden istediği H.İ.'yi tekrar istemek için Erzincan Tercan’a geldi. Kız kaçırma girişiminde bulunan şahıs kaçmak istememesi üzerine genç kızı vurdu. H.İ. kaçarken jandarmayı görünce canına kıydı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde uzun süredir ailesinden istediği kızı yine alamayınca kaçırmaya çalışan şahıs, kız kaçmak istemeyince ateşli silahla kızı 3 yerinden vurdu. Daha sonra kaçan şahıs jandarmanın yolu kestiğini görünce aynı silahla intihar etti. 22 yaşındaki kızın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

5 YILDIR İSTİYORDU! AİLESİ KIZI YİNE VERMEDİ
Olay, saat 17.00 sıralarında Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Gökpınar (Komsor) köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İzmir’de bir fabrikada işçi olarak çalışan K.Y. (39), yaklaşık 5 yıldır ailesinden istediği H.İ.'yi (22) tekrar istemek için Tercan’a geldi.

KAÇMAK İSTEMEYEN GENÇ KIZI AĞIR YARALADI

Kızı alamayan K.Y., kaçırma girişiminde bulundu. Kızın kaçmak istememesi üzerine K.Y., H.İ.’yi 3 yerinden ateşli silahla vurdu. Ağır yaralanan kız ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı. H.İ.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

JANDARMAYI GÖRÜNCE İNTİHAR ETTİ
Olayın ardından kaçan K.Y. ise, Kalecik köyü yakınlarında jandarmaya yakalanacağını anlayınca kendini vurarak intihar etti.
K.Y.’nin cenazesi Tercan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.