İzmir'deki vahşi kadın cinayeti hakkında yeni detaylar

İzmir'deki vahşi kadın cinayeti hakkında yeni detaylar

İzmir'de, evinde boğazından bıçakla yaralanmış halde bulunan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Sibel A'nın yapılan detaylı incelemesinde yüzünde saçma izi bulundu. Olayla ilgili kadının iki akrabası daha gözaltına alındı

İzmir'in Konak ilçesinde, evinde boğazından bıçakla yaralanmış halde bulunan ve hastanede hayatını kaybeden kadının vücudunda saçma izlerine rastlandı. Olayla ilgili kadının iki aksabasının daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Levent Mahallesi 3481 Sokak'ta yaşayan O.A. (22), 112 Acil Servis'i arayarak annesi Sibel A'yı (46) evde boğazından bıçaklanmış halde bulduğunu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sibel A, hastanede yaşamını yitirdi.

Cezaevinden bir süre önce çıktığı belirtilen O.A. evin önünde, "Benim kafam güzel. Ben benden gitmişim. Bunu da gördüm. Bu ev uğursuz. Babam da bu evde öldü." diyerek feryat etti.

Kadının intihar etmiş olabileceği ileri sürülürken, gözaltına alınan O.A, emniyete götürüldü.

- Vücudunda saçma bulundu

Öte yandan Sibel A'nın yapılan detaylı incelemesinde yüzünde saçma izi bulundu. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadının 2 akrabasını daha gözaltına aldı.

İzmir'deki vahşi kadın cinayeti hakkında yeni detaylar

İzmir'deki vahşi kadın cinayeti hakkında yeni detaylar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.