İzmir'de zihinsel engelli çocuğun kaybolması

İzmir'de zihinsel engelli çocuğun kaybolması

Aliağa'da evinin önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay için dağlık arazide başlatılan arama çalışmaları, herhangi bir iz tespit edilememesi üzerine sona erdi- Çocuğun kaçırılma ihtimalinin ağırlık kazandığı belirtildi

İZMİR (AA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay için dağlık arazide yürütülen çalışmalar, herhangi bir iz tespit edilememesi üzerine sona erdi.

Akçay’ı bulmak için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), AKUT ve jandarmanın yürüttüğü çalışma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgedeki 8 gölette dalış yaptı.

Helikopterlerin de destek verdiği aramaların, çocuğa ilişkin herhangi bir ize rastlanmaması üzerine sona erdiği belirtildi.

Öte yandan aramalarda herhangi bir sonuca ulaşılamamasının çocuğun kaçırılma ihtimalini güçlendirdiği ifade edildi. Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığının, kaçırılma ihtimali üzerine soruşturma başlattığı öğrenildi.

Karakuzu Mahallesi'nde 4 Mayıs'ta oynamak için evinin önüne çıkan 6 yaşındaki İbrahim Akçay'ın geri dönmemesi ve sokakta bulunamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :